Annonser

Teamledare Skola Gothia Cup 2021


Annons: 2020-10-05 Jonas Berglund

Jag vill hjälpa till med/Vi behöver hjälp med:

Som Teamledare ingår du i ett team där din insats har stor betydelse för Gothia Cups deltagare. Våra gäster är det viktigaste vi har – det är du som gör skillnaden! Uppdraget är stimulerande med ett mycket högt tempo där gott ledarskap och struktur är viktigt.

Uppdraget i korthet
Uppdraget innebär att du under en veckas tid har huvudansvaret för en av Gothia Cups skolor. Du är ledare för ditt skolteam och tillsammans ser ni till att ge lagen det de behöver för att deras vistelse ska bli så minnesvärd som möjligt. Som Teamledare är du engagerad, ansvarsfull och påläst om Gothia Cup och din skola. Du sover och äter på skolan tillsammans med ditt team under uppdragstiden. Beroende på skola så kan det finnas möjlighet att sova hemma någon/några dagar, möjligheten beror givetvis på teamet, lagen och andra faktorer.

Så många timmar kan jag hjälpa till/ Så många timmar vill vi ha hjälp:

Uppdraget pågår mellan 17–25 juli, 2021

Jag har gjort det här tidigare:

Gothia Cup är tillsammans med sina 30 000 deltagare från över 70 nationer och 2 200 funktionärer nästan fyra gånger större än ett olympiskt spel. Vi tänker fortsätta vara en världsledande organisation och för att lyckas leva upp till detta krävs engagerade och duktiga funktionärer.

Jag bor här:

Göteborg – Centrum,Göteborg – Hisingen

Idrotter:

Fotboll

Roll:

Annan

Kontakta mig på:

För mer information och en detaljerad uppdragsbeskrivning skickar du ett mail till Jonas Berglund på jonas.berglund@gothiacup.se

Besök min profilsida

Nyheter:


Hittar inga nyheter inom denna idrott.